Den jyske længde bane

Brønderslev
1,7 km syd Brønderslev, ved Østerkær, går et sidespor i en bue fra mod øst på fri bane.
Webmaster har modtaget følgende via mail fra Børge Sundahl:
  • Sidesporet syd for Brønderslev er aldrig blevet tilsluttet hovedsporene, men var tænkt som et spor til et fremtidig industriområde.
Østre Doense
På den i dag nedlagte Østre Doense station er der stadig sidespor til Rockwools fabrik. Sporet går fra mod vest ved broen i nordenden stationen.
Hobro
Mindre to sporet remise, dog med moderne porte. Lille kvadratisk varehus opført i røde sten.
Randers
I sporet til havnen og togfabrikken Bombardier - det tidl. ADTranz, ex. Scandia, ex. Hvide Mølle, kort før Randers Regnskov, findes en vognvægt med spærresignal og en læsseprofil måler.
Ved broen i nordenden kan stadig, i 2002, ses rester af kabeltræk til gamle, nu fjernede, arm­signaler. Dvs. bæregaljer med trisser. Også i nordenden, en forholdvis moderne komando­post.
I sydenden af Randers findes den gamle komman­do­post og et mindre relæhytte, hvor der på gavlen stadig er monteret bæringer med porcelæns­klokker. Relæhytten er typisk Epoke II og tidlig Epoke III. Her kan man også få inspiration til en større jernbane­bro, f.eks. den gamle gitterbro eller den nyere betonbro, som begge går over Gudenåen.
 
Horsens
Lille 1 sporet remise. Desværre intet tilbage fra privatbane tiden. Stadig spor til havnen.
Hedensted
Ca. 500 m syd for Hedensted station findes et ca 1 km langt industrisidespor til området Overholm. Sporet går fra mod sydvest.
Fredericia
Lidt anderledes inspiration, Banestyrelsens skinne monterings anlæg ved Strandvejen. Ligger i gå afstand syd for stationen.